ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ από την bio-burner Hellas

Η bio-burner με ιδιαίτερη ικανοποίηση και υπερηφάνεια  εγκατέστησε για πρώτη φορά Ευρωπαϊκά το νέο καινοτόμο ΚΙΤ – FAN 2 , που αντιμετωπίζει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα προβλήματα καύσης ενός καυστήρα πέλλετ σε ιδιαίτερα “σκληρά”  και με μεγάλη αντίθλιψη πιεστικούς λέβητες πετρελαίου.
Είναι γνωστά στον τεχνικό κόσμο τα ανυπέρβλητα προβλήματα που δημιουργούσαν στους καυστήρες πέλλετ, μερικοί λέβητες πετρελαίου ιδιαίτερης μεγάλης αντίθλιψης. Προβλήματα που καθιστούσαν απαγορευτική, σε αυτούς τους συγκεκριμένους λέβητες,
την εγκατάσταση καυστήρων πέλλετ αφού τα καυσαέρια της καύσης δεν μπορούσαν να οδηγηθούν στην καμινάδα, με αποτέλεσμα, η καύση να είναι αδύνατη.
Με το νέο ΚΙΤ – FAN 2, που τοποθετείται στην έξοδο του λέβητα και πριν την κεντρική καπνοδόχο, ο controller των καυστήρων  bio-burner ελέγχει δύο ανεμιστήρες που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους εξασφαλίζοντας την ομαλή διέλευση των καυσαερίων μέσα από τον λέβητα με την μέγιστη δυνατή απόδοση του συστήματος.
Φωτογραφίες σχετικές με το ΚΙΤ – FAN 2 , εγκατεστημένο, μπορείτε να δείτε στις σελίδες των καυστήρων και στην σύνδεση  “ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ”. 

Καυστήρες Pellet

OCTAGON


CHAUFFAGEKAR

Λεβητες Ξυλου-
Pellet

CHAUFFAGEKAR

KSM
KEPLER

 

 

 

Λεβητες Αεριου-Πετρελαιου

CHAUFFAGEKAR


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Τρόποι Παραγγελίας
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Αποστολής
Νέα
Συνεργασίες
Επικοινωνία
Φιλικές Ιστοσελίδες